SIMTE BUCURIA DE A TRĂI FRUMOS CU AVON!


Ai trei motive pentru a te alătura AVON: Arăți Bine, Câștigi Bani și Te Distrezi! Înscrierea este gratuită. Mai mult, vei lua parte în Programul de Bun Venit pentru a te bucura de ofertele speciale pe care ți le-am pregătit.


Devino Reprezentant | Avon8 din 10 femei isi pun in evidenta frumusetea cu produsele Avon
Poti rasufla usurata: intotdeauna vei avea prietene pasionate de frumusete care sa astepte cu entuziasm brosura Avon si coletul cu produse!

Te rasfeti cu 40% discount si cadouri
Ne place cand zambesti! De aceea Avon iti ofera super cadouri si discount-uri care sa te inveseleasca instant. A comandat cineva bucurie la fiecare colet?

Ai propriul tau magazin online
Nu e cel mai bine cand esti propriul tau sef? Noi zicem ca da. De aceea, iti oferim la cheie propriul tau magazin online pe care il poti personaliza dupa pofta inimii.

Plasezi comanda online oriunde ai fi si indiferent de ora

Vrei sa pleci la mare sau la munte sau locuiesti in cel mai indepartat coltisor din Romania? Tu doar plasezi comanda online la orice ora din zi si din noapte si noi iti livram produsele in maxim 72 de ore.

Ai loc sa cresti si poti deveni Lider Avon
La inceput, cel care o sa iti arate ce inseamna si cum sa cresti o afacere de toata frumusetea se numeste lider? Daca doresti, in scurt timp vei putea sa acumulezi suficienta experienta incat sa fii si tu unul.

Produsele tale preferate sunt gandite si create tocmai la New York
Peste 300 de specialisti lucreaza la Laboratorul de Cercetare si Dezvoltare din Suffern New York incercand sa se asigure ca fiecare produs nu se dezice de calitatea si valorile inscrise pe eticheta.