SIMTE BUCURIA DE A TRĂI FRUMOS CU AVON!


Ai trei motive pentru a te alătura AVON: Arăți Bine, Câștigi Bani și Te Distrezi! Înscrierea este gratuită. Mai mult, vei lua parte în Programul de Bun Venit pentru a te bucura de ofertele speciale pe care ți le-am pregătit.


Catalog Avon C7 2013

Brosura Avon campania 7 din 2013 - Valabilitate: 02.05.2013 - 22.05.2013Fii Reprezentant Avon sau Cumpara direct de la Avon - REDUCERI de 40% | Inscrierea este GRATUITA - Cadouri extraordinare la inscriere | Cel mai complet website creat special pentru cei ambitiosi si perseverenti - Intra in lumea Avon Cosmetics !

Vești bune, a apărut catalogul Avon campania 7 2013. Campania națională pentru broșura Avon C7 se va desfășura între 2 si 20 mai 2013. Printre noutățile broșurii 7 se numără prima mascara de la Avon cu perii dispuși sferic care îmbracă toate genele și cu o formulă exclusivă cu microfibre modelatoare, Infinitize. Apa de parfum Amour este promovată în acest catalog de Olivia Wilde. Un alt parfum pentru femei lansat de Avon este Simply Her. Vă las pe dumneavoastră să vă delectați cu noutățile din catalogul Avon 7.
Intra In Echipa AVON !!!